Kundservice - Vanliga frågor


BESTÄLLNING

HUR SPÅRAR JAG MITT PAKET?
Vi skickar alla posters i stöttåliga rör med DHL ServicePoint. Du får en avisering via sms när paketet finns på ditt närmsta utlämningsställe. Behöver du spåra paketet under tiden, så kan du höra av dig till vår kundservice på info@tavelposters.se så hjälper vi dig.

JAG HAR INTE FÅTT NÅGON ORDERBEKRÄFTELSE.
I vissa fall kan en orderbekräftelse fastna i skräppostfilter. Har du möjlighet att kontrollera dessa mappar en extra gång, så gör det. Annars hör du av dig till oss på info@tavelposters.se, så hjälper vi dig att få en ny kopia på din orderbekräftelse.

KAN JAG KÖPA RAM FRÅN ER TILL MIN POSTER?
Nej. Vi har valt att göra vårt yttersta för att skapa helt unika posters i liten upplaga till lägsta möjliga pris. För att uppnå det, vill vi hålla övriga fasta kostnader så låga som möjligt. Ramar finns dessutom i mängder av olika modeller, färger, material och storlekar och alla gillar olika. Vi har därför valt att inte lagerhålla skrymmande ramar, vilket också effektiviserar logistiken då vi kan skicka alla posters i behändiga och slagtåliga papprör, istället för stora knöliga kartonger med ramar. Så nej, vi säljer inga ramar, men vi rekommenderar istället de prisvärda ramarna Fiskbo från IKEA. De finns för alla våra mått och kostar från 39 kr.

KAN JAG BESTÄLLA POSTER I EGET MÅTT ELLER MOTIV?
Just nu erbjuder vi endast våra egna designer på posters och endast i förutbestämda storlekar.


LEVERANS

VAD KOSTAR FRAKTEN?
Handlar du för under 300 kr så tillkommer en fraktavgift på 39 kr. Handlar du för mer än 300 kr så skickar vi alltid fraktfritt.

HUR LÅNG TID TAR LEVERANSEN?
Vår leveranstid är normalt 2-4 arbetsdagar från beställning. I undantagsfall så förekommer det lagersaldofel, och då beställer vi omgående en ny upplaga från vårt tryckeri, vilket medför 4-5 arbetsdagars extra leveranstid. Skulle detta ske, så meddelar vi dig och du får självklart då välja om du vill annullera din beställning utan kostnad.

HUR SKICKAR NI MITT PAKET
Din beställning skickas varsamt rullad i ett hårt och stöttåligt papprör med DHL ServicePoint till ditt närmsta utlämningsställe.

VILKET OMBUD KOMMER PAKETET TILL?
Du kan tyvärr inte välja utlämningsställe själv, men DHL avgör automatiskt vilket som är ditt närmsta utlämningsställe baserat på den adress du uppgav vid beställningen. Vilket ombud paketet kommit till, ser du tydligt i aviseringen du får via sms, när paketet anlänt.

KAN JAG HANDLA FRÅN UTLANDET?
I dagsläget erbjuder vi endast leverans inom Sverige.


RETUR

KAN JAG ÅNGRA MITT KÖP?
Ja, det kan du absolut göra! Skicka ett mail till info@tavelposters.se med ditt ordernummer, så hjälper vi dig. Hinner du ångra din beställning innan den lämnat vårt lager, så är det helt kostnadsfritt. Har vi hunnit skicka paketet, så kommer du att få betala för frakten och bekosta returfrakten till oss.

HUR GÖR JAG EN RETUR?
Börja med att skicka ett mail till vår kundservice på info@tavelposters.se och ange ditt ordernummer och vilken eller vilka produkter du vill returnera. Spara gärna det emballage du fick dina produkter i och använd till returen. Har du inte kvar emballaget, så se till att returen skickas väl emballerad.


BETALNING

VILKA BETALSÄTT ERBJUDER NI?
Vi använder Klarna Checkout och där kan du välja att betala mot faktura, kort eller direktbetalning. Vi erbjuder dessutom smidig betalning via Swish

HUR KOMMER FAKTURAN?
Om du har valt att betala mot faktura, så kommer den att skickas från Klarna till din e-postadress. Fakturan skickas ut först den dag som vi skickar din beställning från vårt lager.


OM VÅRA POSTERS

VILKET PAPPER TRYCKER NI ERA POSTERS PÅ?
Vi har valt att undvika att trycka på obestruket papper som kan ge en lite billigare känsla. Vi trycker därför istället på ett åldersbeständigt och exklusivt bestruket matt 170 g silk papper. Det ger en lyxig och silkesmatt känsla.


KONTAKT

HUR KOMMER JAG I KONTAKT MED ER?
Vi hanterar alla ärenden så fort som möjligt och du kommer i kontakt med vår kundservice på info@tavelposters.se..


STORLEKSGUIDE

Här nedan ser du en ungefärlig och schematisk bild på hur stora våra posters upplevs på väggen. Kvinnan på bilden är ca 170-175 cm lång.

Storleksguide med 30x40 cm, 40x50 cm och 50x70 cm


Har du fått svar på dina frågor? Då är det dags att kolla in våra posters nu.