Om oss

Vi som startade TavelPosters.se har ett genuint intresse för bildskapande. Vi är fotografer och illustratörer i blandade åldrar och både tjejer och killar. Men det vi har gemensamt är att vi bokstavligen ville sätta våra bildidéer på pränt och erbjuda till en bredare publik. Genom en supersmidig webshop kan du beställa posters i 30x40 cm, 40x50 cm och 50x70 cm med snabb leverans. Vi försöker lagerhålla alla posters vi har på hemsidan, och behöver vi trycka nya så har vi genom snabba och stabila leverantörer möjlighet att göra det inom bara ett par dagar. Det är också mycket tack vare dessa leverantörer som vi kan erbjuda våra posters till ett så billigt pris.

Av av våra illustratörer på TavelPosters.se designar en posterEn av våra illustratörer i full fart med att skapa nästa design.

Alltid unik design

Vi designar alla våra posters själva. Allt från fotografier till illustrationer. Vi köper aldrig bilder från bildbanker och säljer vidare. Det skulle aldrig falla oss in. Vi tar våra egna foton och vi ritar våra egna illustrationer. Och därmed hittar du bara helt unika posters hos oss. Det enda undantaget är förstås posters med lokala kartbilder. Där har vi förstås svårt att skapa nya kartor från helt från grunden. Men kompositionen är unik även för kartposters.

Av av våra fotografer på TavelPosters.se skapar en posterbildFotografen är i full färd med att skapa nya idéer till kommande posters.

Vår historia

Vår historia började egentligen långt innan den här webshopen lanserades. Våra fotografer har varit mer eller mindre vän med kameran i 20 år. Våra illustratörer använder den modernaste tekniken med digitala ritplattor och verktyg som Adobe Draw för att skapa knivskarpa illustrationer. Vi älskar dessutom sociala medier och samarbetspartners. Har du en kanal i sociala medier och är intresserad av samarbeten, så hör gärna av dig på info@tavelposters.se.

Förutom vårt genuina intresse för bildskapande, så har vi också ett förflutet inom både IT och logistik, vilket har gett oss möjligheten att skapa ett väldigt genomtänkt flöde från bildskapande, tryck, publicera på hemsida, hantera av betalningar och ombesörja leveranser. Något som i slutändan ger dig som kund ett konkurrenskraftigt pris och en ultimat upplevelse redan från första besöket på hemsidan tills att din poster hänger på hemma väggen. Lager, logistik och mycket av vår kundservice hanteras av Petra, som ser till att du får din beställning så snabbt som möjligt.


Vi hoppas att du ska bli lika inspirerad av våra posters som vi är! Har du några frågor eller förslag, så är du alltid välkommen att kontakta oss på info@tavelposters.se. Välkommen!